Operatorii din Grecia au majorat preturile, profitand de situatia din Turcia

Profitand de evenimentele din ultimul an din Turcia, operatorii greci au majorat insa tarifele cu 5-10%, lucru care s-a reflectat si in preturile finale ale pachetelor cumparate in Romania. ”Profita ca si in alte tari creste cererea. Tarifele se duc in continuare in sus. Pentru ca toata lumea se asteapta ca in Turcia sa nu fie tocmai bine. Si atunci merg la mare, la soare, in Grecia”, afirma Antonio Nitu, potrivit News.ro.

Acesta spune ca grecilor le plac turistii romani pentru ca stiu sa se distreze si lasa bacsis. ”Turistii romani au fost speriati de evenimentele din Turcia de anul trecut, astfel ca litoralul romanesc a inregistrat cele mai bune rezultate din toate timpurile, unde tarifele nu sunt deloc mici. De exemplu, un hotel de trei stele cu demipensiune in Eforie Nord, in luna iulie, costa cat o vacanta in Grecia”, adauga reprezentantul Aerotravel.

Contractele dintre operatorii eleni si Aerotravel, privind vacantele din 2017, sunt semnate inca din octombrie anul trecut, fiind al doilea an in care cresc tarifele. In opinia oficialilor Aerotravel, Turcia va vinde in continuare vacante in statiunile sale. ”Economia turismului in Turcia e foarte bine facuta. Aportul la Produsul Intern Brut este extrem de mare. Ei au facut investitii importante in turism si ei trebuie sa isi intoarca investitiile. Vor scadea foarte mult preturile”, a declarat Antonio Nitu, care a precizat ca orasele afectate sunt Istanbul si Ankara.

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*